Reconstructie Rijneveld

Gedurende zo ongeveer het hele jaar 2011 wordt aan de (lang verwachte en echt wel noodzakelijke) reconstructie van het Rijneveld gewerkt. De gemeente heeft beloofd alle bedrijven zo toegankelijk mogelijk te houden, maar aan enige overlast valt helaas niet te ontkomen. Er geldt in elk geval een omleiding, die met borden is aangegeven, die in de loop van het jaar een paar keer zal wijzigen, dus houd de website hiervoor in de gaten aub.

De huidige situatie:
1. Komend vanuit de richting Alphen aan den Rijn over de N207: bij de rotonde gaat u linksaf (de borden Boskoop Noordoost volgend). Vervolgens gaat u rechtdoor, u volgt de omleidingsroute met letter B. Deze straat heet Halve Raak. Na ongeveer 1 kilometer gaat u rechtsaf de Goudse Rijweg op, na weer een kilometer aan het einde van de weg rechts en daarna direct weer rechts. Dan bent u weer op het Rijneveld en is het na ongeveer 300 meter aan de rechterkant, bij de vlaggen.

2. Komend vanuit de richting Boskoop centrum, Waddionxveen en Gouda, (dat is allemaal ook over de N207): u rijdt door over het viaduct tot de rotonde. Daar gaat u rechtsaf en verder dezelfde route als hierboven.

Helaas heeft de gemeente het ons niet gemakkelijk gemaakt. Minimaal tot en met december zal de exacte lokatie van de afsluiting steeds opschuiven en op een gegeven moment ons bedrijf passeren, waarna de omleiding naar ons bedrijf uiteraard weer opgeheven wordt. Ergens in de komende maanden, als de reconstructie ons bedrijf aan het passeren is, zullen we 2 dagen erg moeilijk bereikbaar zijn. We weten nog niet wanneer dat het geval zal zijn, maar zodra we het weten zullen we het hier publiceren. Kijk goed op de gele omleidingsborden! Daar staat op, tot welk nummer de weg bereikbaar is. Ook staan er borden van ons bedrijf met aanwijzingen

In het weekeinde is de weg tot en met mei gewoon open


Elke wijziging wordt zo snel mogelijk hier gegeven.